| MENU |

Onderstaand ons 3-gangen BIB Gourmand menu.

3-gangen menu   39
Uitbreiding kaas   14 

Ook zijn de menu’s uit te breiden naar 4, 5 of 6 gangen.
(vraag naar de mogelijkheden)

Bressaola | eendenlever | appelstroop | brioche

 

Coquille | paddenstoel | pompoen | truffel 

 

Dry aged biet | framboos | brique | Pierre Robert 

 

 

Heilbot | cepes | aardpeer | jus van gevogelte | lavas

 

Eendenborst | witlof | bospeen | koffiejus

 

Trilzwam | cevenne-ui | peterseliewortel | groente-jus

 

 

Dame blanche “S-style” 

 

Peer | venkel | groene curry 

 

Selectie Nederlandse kazen van ’t Kaasplateau (ipv 7.5)

| BORREL KAART |

Naast de menu’s kun je ook de hele dag onze ‘kleine’ bites bestellen. Wat is er lekkerder op het terras dan een drankje met een hapje! Enjoy!

Bitterballen p/6                                                  7.5
Indische balletjes p/6                                       4.5
Kara Age p/6                                                      9.5
Nacho’s kaas, tomaat, rode ui                         4.5
Olijven, nootjes, krokante tuinboon                4.5
Brood met aioli                                                  4.5
Seranno                                                              7.5
Friet van de Frietboutique                                5.5
Oesters p/st                                                       3.5
Pickles                                                                4.5
Borrelplank (assortie van bovenstaande)     25
Kaasplank                                                         14

Speciale dieetwensen? Wij zijn bekend met alle soorten allergenen en koken graag een passend menu voor u.