| MENU |

We wisselen per 3 weken van menu. Je hebt hierin keuze tussen 2 voor-, tussen-, hoofd- en nagerechten. Uiteraard kunnen we ook een vegetarisch menu bereiden. 

voor
Zeebaars | avocado | grapefruit | oester
of
Tataki rund | Parmezaan | bosui | pata negra

tussen
Tomaat 2.0 extra | tomaat | basilicum | geitenkaas
of

Zalm | zachtgegaard | wakamé | kerrie ijs
of
Runderwang | zwezerik | knolselderij | truffel

hoofd
Zeeduivel | wortel | paling | kokos

of
Runderlende | spitskool | gezoete ui | Madeira

Supplement: Lever  9,50

na
Dame blanche 2.0 | Kwarkschuim | oreo | chocoladesaus

of
Sinaasappel | yoghurt | kardemom | Bastogne

of
Kaasselectie   +7,50

3-gangen         39 pp
4-gangen         45 pp
5-gangen         52 pp
6-gangen         59 pp

Bij geen zoet dessert +2,50

Speciale dieetwensen? Wij zijn bekend met alle soorten allergenen en koken graag een passend menu voor u. 

[mc4wp_form id="626"]

Website: ©2019Gastrobar STER.
Fotografie: ©2019 Titia Hahne.

Gastrobar STER
Jericholaan 82B
3061 HH Rotterdam
T 010 785 27 12
info@gastrobarster.nl
www.gastrobarster.nl